Accueil > Nos compétences > Fiscalité des entreprises

Zullen er sessies zijn tijdens schoolvakantie?


Nee. Van 1 tot 8 november zijn er geen sessies. Tijdens die week focus ik op het opsporen en aandacht geven aan alles wat mijn dochter goed doet.
Betaal ik minder als ik één of meerdere sessies niet ga volgen?


Nee, de bedoeling is dat u alles betaalt en heel de reeks volgt.

Aub, doe u best om alle sessies te volgen, ook al lijken bepaalde thema's voor u niet nodig. Want de evolutie van hoe we denken & voelen wordt uitgelegd op opbouwende wijze.
De inhoud van de eerste sessie vormt de basis van de volgende sessie en zo verder.
Hoe interactief zijn de sessies? Moet ik actief deelnemen?


Helemaal niet.

De bedoeling is dat u bijleert. En dat doe je door te luisteren en vragen te stellen.
De enige uitleg van deelnemers die aanvaard wordt, is om de vraag die ze gaan stellen, te schetsen. Er worden geen monologen toegelaten aan mensen die meer nood hebben om te praten dan om bij te leren. :-)
Hoe betaal ik? En hoeveel?


Via overschrijving. Rekeningnummer — BE 20 0018 7993 3556 Totaalbedrag (btwi) — €399 Mededeling — GC + [uw naam] Uw inschrijving is pas bevestigd na betaling van de volledige reeks ten laatste tegen 16 september 2020.
Waar zullen de sessies plaatsvinden?


Online. Na inschrijving ontvangt u net voor aanvang van de sessies een link GoToMeeting via e-mail. U kunt deze gratis in elke webbrowser openen om automatisch deel te nemen aan de sessie. Als u liever een app op uw computer installeert, is dat ook mogelijk en gratis ( zie link). Hier vindt u meer hulp bij het instellen van uw audio, camera en andere nuttige tools. U kunt de taal in de rechterbovenhoek wijzigen.
Wat is Mental Coaching?


Voor mij is Mental Coaching het bewuster maken van mensen over de functie en de werking van het denken, van emotie en van energie. Concreet gaat het bij mij over hoe denken en voelen werkt bij iedereen. Wij zijn allemaal mensen dus de mechaniek van het denken en voelen is bij iedereen dezelfde.

In een tweede instantie wordt de inhoud van ieders denken verschillend en dit start tijdens opvoeding. Daarna evolueert iedereen naar een jongvolwassene en later naar een volwassene. Ik leg uit hoe dat vaak verloopt en hoe het zou moeten verlopen. Maar vooral hoe je je denken, je gewoontes en dus je persoonlijkheid kunt veranderen in de richting van je doelstellingen of wat je leuker of beter vindt.
In welke taal is het?


In het Nederlands. Binnenkort ook in het Frans en Engels. Heeft u interesse in franstalige of engelstalige sessies, contacteer ons gerust.
Moet ik alle sessies volgen?


Ja. Het is een reeks van sessies waarvan de inhoud telkens opgebouwd wordt.
Ook al denkt u een bepaald thema niet te hoeven volgen, volg 'm toch maar want u weet niet wat nadien komt. Ik zie opvoeding en zelfvertrouwen etc. niet als een andere coach.
Kan ik een sessie van de zaterdag wisselen met één van de maandag, of omgekeerd?


Nee, sorry.

FISCALITE DES ENTREPRISES

Notre équipe fiscale, dirigée par Jean-Luc MENU et Caroline SEMERIA, intervient auprès de groupes français et internationaux, cotés ou non cotés, de PME, de fonds et d’établissements financiers.

NOS COMPETENCES
FISCALITE DES ENTREPRISES